In the spotlight

villa Heiloo (14)

nieuws /

Uitbreiding vrijstaande woning

Westerweg 69 achtegevel 3
Een greep uit onze nieuwe opdrachten: de uitbreiding van een vrijstaande woning uit de dertiger jaren. Westerweg Heiloo.          
nieuws /

Nieuwbouw woning Oudorp

Slotlaan gevel 3
Start van de opdracht in januari 2016. Een voormalig schapenlandje in Oudorp is opgedeeld in 3 kavels voor de bouw van vrijstaande woningen. Op een van deze kavels hebben wij de opdracht gekregen een moderne villa te ontwerpen. Wij zijn nu, juli 2016, in de bouwvoorbereidingsfase. Meer informatie volgt later…..        
nieuws /

AIA-Architectuurprijs 2016 Heiloo

16.06.25 fietsexcursie
Bij gelegenheid van de landelijke Dag van de Architectuur organiseerde het Architectuur Informatiecentrum Alkmaar (AIA) een tentoonstelling van bijzondere hedendaagse architectuur in de Cultuurkoepel van Heiloo. De tentoonstelling omvatte projecten die de afgelopen 25 jaar in Heiloo tot stand zijn gebracht. Uit ongeveer 100 gebouwen is een selectie gemaakt van 24 waardevolle projecten die het... Lees verder »
nieuws /

Renovatie clubhuis

L1080665
Periode: 2013-2015 Hockeyvereniging de Terriers bestaat sinds 1949 en telt rond de 850 leden. Het is een vereniging waarbij gezelligheid een belangrijke rol speelt. Het clubhuis is op sportcomplex Het Vennewater gelegen in een groene wijk in het zuidwesten van Heiloo. Het clubhuis is in 1977 gebouwd, met beneden de kleedkamers en daarboven de bar... Lees verder »
nieuws /

Vrijstaande woning Heiloo

3. nieuws (zeeweg)
Opdracht voor het ontwerp van aanbouw t.b.v nieuwe bijkeuken en vergroten woonkamer alsmede herindelen van slaapkamers op verdieping en nieuwe badkamer.