skip to Main Content

Woonhuis Butterlaan te Heiloo

In een fraaie boomrijke straat in het centrum van Heiloo staat deze jaren ’30 woning. De woning moest nodig aangepakt worden. Zo is het elektra vernieuwd, een fraaie badkamer gemaakt en tevens de woonkamer vergroot aan de achterzijde. Om in de maat van de woning te blijven is besloten de gevel van smalle verticale latten te maken. Een fraaie luifel maakt het wonen nog comfortabeler.

specificaties

Opdrachtgever: Particulier
Ontwerp en Bouwbegeleiding: Yolanda Buis
Aannemer: Bouwbedrijf Niels Schuit
Oplevering: 2018

oude situatie

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

nieuwe situatie

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."